Arxius

AMPA Escola La Salle

L’AMPA de LA SALLE Manlleu, és l’associació de pares i mares d’alumnes de l’escola, sense ànim de lucre, que participa en tots aquells aspectes relacionats amb l’educació dels nostres fills i filles, per aconseguir, conjuntament amb l’equip de mestres, un ensenyament de qualitat.

Enric Delaris 58 http://www.lasallemanlleu.cat/

AMPA Escola Puig-Agut

Entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i les mares de l’escola. Està reconeguda legalment en el Registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un Decret de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nois i les noies. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

Pintor Guàrdia, 12 (08560)
http://www.xtec.cat/ceip-puig-agut-manlleu/

Associació Capoeira Angola Manlleu

L’Associació Capoeira Angola Manlleu es va crear l’estiu de 2021 amb la finalitat de donar a conèixer i difondre l’art de la Capoeira Angola a la ciutadania de Manlleu i a la resta d’Osona, emprar la Capoeira Angola com a eina de creixement personal, social i cultural i difondre principis d’igualtat, llibertat i respecte. La Capoeira Angola és un art creat pels esclaus afro-brasilers. El seu origen es remunta a més de 400 anys enrere quan va sorgir com a resposta a la necessitat d’alliberament. Combina lluita, dansa, joc, música, cant, percussió, expressió i diàleg corporal. Actualment és una eina que ajuda a trencar barreres socials, culturals i físiques. La pràctica de la Capoeira Angola ajuda a desenvolupar l'equilibri, la coordinació, la creativitat i la percepció a través de la improvisació. La seva finalitat no és la de guanyar, sinó entaular un diàleg corporal, expressar-se, fluir, crear i improvisar dins del llenguatge d’aquest art, on l'harmonia, l'astúcia i la comprensió de la Capoeira estan per sobre de la competitivitat.

C/ Vendrell 32, 3er 1a (08560)
https://www.facebook.com/capoeiraangolamanlleu @capoeiraangolamanlleu

Associació de solidaritat de Manlleu

L'associació treballa per: ajudar les persones que es troben en situació precària, col·laborar amb les instutucions i entitats relacionades amb l'atenció a les persones, afavorir la cohesió social, promoure l'apropament entre els dieferents col·lectius de la ciutat, participant en les diferents activitats socioculturals i afavorir la convivència a través del diàleg.

Plaça Sant Antoni, 3 (08560)

Associació Maresmon

Maresmon és una associació sense afany de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa i igualitària, afavorint la cohesió social entre persones. Actualment treballa en projectes d’acollida, tallers de participació ciutadana i programes de formació laboral.

http://www.maresmon.org/

Club Esportiu Futbol Sala Manlleu 2015

El club UE L’ERM MANLLEU FS amb dedicació plena al futbol sala va ser fundat el 1995. L'any de fundació tots els fundadors i jugadors eren de Manlleu, provenint de varis equips, però en molta experiència amb el futbol-sala, la majoria ja havien jugat en moltes competicions, provincials i inclòs Nacionals. Es va començar a jugar en la primera divisió de Barcelona i en uns quants anys i amb molt esforç s’ha consegit arribar a Nacional B ara (Tercera diviso), que dan campions de territorial Catalana. La U.E. L’Erm Manlleu .FS a transcendit del Barri de L’Erm a pràcticament tota la comarca, passant a ser junt a un històric com es A.E. Centelles, un equip de refèrencia del Futbol Sala comarcal, i com no de la nostra Vila.

Passeig del Ter s/n (08560)