Nou decret de les activitats en el lleure en les quals participen menors de 18 anys

El Departament de Joventut del Consell Comarcal d’Osona ofereix una formació sobre el nou decret 267/2016 de les activitats en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, impulsada per la Direcció General de Joventut.

Alguns dels canvis afecten el nombre de dirigents de les activitats per ràtio i les titulacions requerides d’aquests, a les notificacions d’activitats de més de dues nits. A més sorgeixen noves regulacions de les activitats esportives i també emergeix una nova figura de personal de suport logístic.

Us animem a participar en aquesta formació que es durà a terme el dia 8 de febrer del 2017 a les 19 h a la Sala Plens del Consell Comarcal d’Osona. La formació té una durada de dues hores. És important conèixer els canvis que sorgeixen a nivell legal per assegurar la qualitat de les activitats que oferiu com a entitat. Esperem que la pugueu gaudir i a més aprofitar l’oportunitat de trobar-vos amb diferents entitats de la comarca.

Us aconsellem que feu la vostra  inscripció enviant el nom, cognoms, telèfon, c/e de la persona o persones que hi assistireu a jovent@manlleu.cat