L’Espai Rusiñol torna a obrir les portes

Entrada compartida per Teatre Centre Manlleu Associació Cultural

L’Espai Rusiñol va tornar a obrir les portes aquest dissabte passat, amb motiu de la posada en escena de l’obra ‘De ningú des d’enlloc’, resultat del taller de teatre d’alumnes de secundària del curs passat. Després de mesos de tancament, la seu del Teatre Centre va acollir l’estrena de l’obra, dirigida per Xevi Font, complint escrupolosament totes les mesures sanitàries. Així, el públic va entrar i sortir de la sala d’un sol cop, amb mascareta, gel hidroalcohòlic i amb la distància de seguretat exigida. L’espai teatral es va omplir amb la meitat de l’aforament ja que per cada localitat ocupada n’hi havia una de buida a banda i banda.

El Teatre Centre ha programat per als propers caps de setmana tots els tallers de teatre del curs passat que no es van poder estrenar per culpa de la situació sanitària. Tot i així, el taller previst per al proper dissabte, ‘A les quatre en punt’, dirigit per Laia Monforte, s’ha hagut de cancel·lar pel confinament d’alguns dels seus intèrprets.

Posteriorment, l’11 d’octubre, s’estrenarà ‘La revolució dels contes’, amb direcció d’Irene Gutiérrez, i el 18 d’octubre ‘Una nit de por’, dirigit per Xevi Font.

Per al dissabte 24 d’octubre, a les 8 del vespre, hi ha prevista l’estrena d’un muntatge de producció pròpia del grup de joves de l’entitat, ‘La fàbrica del temps’, amb direcció de Marina Vilà i Marc Sala.

The post L’Espai Rusiñol torna a obrir les portes appeared first on Teatre Centre.