Arxius

Associació Animalista de Manlleu

L'Associació Animalista de Manlleu (AAM) està formada per persones de Manlleu i dels voltants, que lluiten pel benestar dels animals a través de les següents accions: Esterilització de gats i gates de carrer: campanya CER (captura, esterilització, retorn). Manteniment i alimentació de gats i gates de les colònies. Per fer diners, recollim taps de plàstic i els venem. Amb els diners que rebem, alimentem les colònies de gats per tal de poder atrapar els gats i portar-los a la clínica veterinària per ser esterilitzats. Manteniment i neteja del colomar. Intermediaris en la gestió de reconducció d'animals perduts o abandonats. Oposició a la utilització d'animals en festes i espectacles, per mitjà de campanyes de protesta, manifestacions, recollida de signatures, etc. Xerrades pedagògiques a les escoles. Mediació i consells en casos de veïns que tenen queixes per qüestions relacionades amb animals.

Alta Cortada 1 (08560)
https://www.facebook.com/animalistesdemanlleu/

Associació Cultural dels Serpents de Manlleu

La colla de Diables Serpents de Manlleu es va crear amb la intenció de portar al nostre poble una expressió popular tan tradicional i rica com són les festes de foc i diables, posar la nostra part a la gran diversitat d'expressions culturals catalanes i recuperar la llegenda del Serpent, avui coneguda per tothom. La colla organitza correfocs, espectacles pirotècnics, tallers de diables per grans i petits i acompanyaments d'espectacles amb tabals. Sempre a punt per a noves propostes, per omplir els carrers de foc, música, llum i recrear la fúria endimoniada que desperta aquell malèfic Serpent.

Canigó, 35 (08560)
http://diablesserpentsmanlleu.blogspot.com.es/

Associació de Sant Antoni Abat – Tonis de Manlleu

La festa de Sant Antoni es una commemoració de caràcter religiós i popular que se celebra a molts indrets de Catalunya. A moltes poblacions de la comarca d'Osona i, tradicionalment, a Manlleu, on des de fa més de cent anys, el dia 17 de gener, dia de St. Antoni Abat, aquest és invocat com a protector del bestiar.En els seus orígens la festa la feien els traginers que festejaven el seu patró.

Plaça dalt vila, 1 http://usuaris.webflex.cat/tonismanlleu/