Àrea d’Alcaldia. Gràcies, Manlleu!

Davant la crida del Consorci Hospitaliari per l’escassetat d’equips de protecció, desenes de petites i grans empreses, autònoms, entitats i persones a títol individual de Manlleu han posat a la seva disposició el material que tenien i s’han posat a treballar per confeccionar mascaretes i bates.

El teixit empresarial i associatiu manlleuenc s’ha mostrat, una vegada més, solidari i pro-actiu, enguany donant suport al Consorci Hospitalari de Vic en la seva lluita contra el COVID-19.
Des de l’Ajuntament de Manlleu i el Consorci Hospitalari es vol fer un agraïment públic a la ràpida resposta rebuda a la crida feta des del consorci al teixit empresarial.

Gràcies a les vostres aportacions i col·laboració i al material de protecció que heu cedit i fet arribar al Consorci, l’Hospital Universitari de Vic disposa de material que permetrà que el seu personal pugui continuar desenvolupant les seves funcions amb seguretat i puguin cuidar als ciutadans i ciutadanes durant més dies. Davant la crida per l’escassetat d’equips de protecció, desenes de petites i grans empreses, autònoms, institucions, entitats, la universitat i fins i tot particulars han regalat o posat a disposició el seu material.

L’Hospital Universitari de Vic encara necessita mascaretes, bates impermeables, guants, ulleres estanques i productes per a desinfecció. Cal tenir en compte que no qualsevol material és adequat per a ús sanitari, i per resoldre dubtes sobre quins equips i de quines característiques es poden donar, cal contactar amb el CHV per correu electrònic a dirgestio@chv.cat
En el cas de que disposeu de material d’aquest tipus i el vulgueu donar al Consorci us agrairem que hi contacteu directament per correu electrònic, des d’aquesta adreça s’aniran canalitzant les entregues i recollides de material.

Des del CHV posen a disposició també aquest compte ES47 0182 6035 4002 0151 1596 per les persones i organitzacions que els darrers dies s’han posat en contacte amb ells demanant com podien fer aportacions econòmiques per col·laborar.
Des de l’Ajuntament de Manlleu volem agrair especialment a les empreses, entitats i persones voluntàries que ja han col·laborat desinteressadament amb la iniciativa, gràcies!
En aquests moments és important treballar fent xarxa, i una vegada més, hem demostrat que és possible, i que el teixit empresarial i l’associatiu sempre respon. Un agraïment també als comerços, petites empreses i voluntaris de la ciutat estan col·laborant desinteressadament ajudant a ‘confeccionar’ mascaretes i bates pel Consorci.

Manlleu, març de 2020
Gabinet de Comunicació
93 8506666 / comunicacio@manlleu.cat