Arxius

Agrupació Esportiva Cultural Manlleu (AEC Manlleu)

S’ha dit que la pràctica del futbol s´inicià a Manlleu cap el 1913 de la mà del germà Alfred del Col.legi de La Salle, si bé a la colònia tèxtil veïna dels “anglesos” de Borgonyà els treballadors i tècnics escocesos de l´empresa Coats ja hi jugaven des de feia almenys una dècada. Sembla ser que el germà Alfred tenia parents a la Federació Catalana de Futbol i al Futbol Club Barcelona. El cert és que aleshores es creà el Futbol Club Catalunya amb els colors de la samarreta que segueixen vigents: les quatre barres.

Passeig del Ter (08560)
http://www.aecmanlleu.com/

Agrupació Esportiva Ocellaire Manlleu

L’agrupació esportiva ocellaire de Manlleu data de l'any 1858. És l'agrupació esportiva més antiga de la comarca d’Osona. Una associació que va anar acompanyada de la revolució industrial d'un poble que van convertir el cant i els concursos en una forma de vida.

Avinguda Diputació, 133, 2n, 3r (08560)
http://www.fedecazabarcelona.es/cat/societat/societat.asp?nombre_sociedad=AgrupaciEsportivadOcellairesdeManlleu

Club Bàsquet de Manlleu

El Club Bàsquet Manlleu és l’entitat esportiva que promociona i difon la pràctica esportiva del bàsquet a Manlleu amb jugadors locals i d’altres poblacions d’Osona. El club es va fundar el 10 d’octubre de 1975 amb l’objectiu de difondre l’activitat basquetbolística al municipi i va caminar en paral·lel durant algunes dècades amb equips escolars i el Club Esportiu Osona, entitat amb la que es va fusionar l’any 2010 i que ha permès al club consolidar-se i oferir una proposta formativa i lúdico-esportiva completa.

Pavelló municipal d'esports (08560)
http://www.cbmanlleu.cat/

Club Esportiu Futbol Sala Manlleu 2015

El club UE L’ERM MANLLEU FS amb dedicació plena al futbol sala va ser fundat el 1995. L'any de fundació tots els fundadors i jugadors eren de Manlleu, provenint de varis equips, però en molta experiència amb el futbol-sala, la majoria ja havien jugat en moltes competicions, provincials i inclòs Nacionals. Es va començar a jugar en la primera divisió de Barcelona i en uns quants anys i amb molt esforç s’ha consegit arribar a Nacional B ara (Tercera diviso), que dan campions de territorial Catalana. La U.E. L’Erm Manlleu .FS a transcendit del Barri de L’Erm a pràcticament tota la comarca, passant a ser junt a un històric com es A.E. Centelles, un equip de refèrencia del Futbol Sala comarcal, i com no de la nostra Vila.

Passeig del Ter s/n (08560)

Club Olímpic Manlleu

El Club Olímpic Manlleu és una entitat esportiva constituïda en data 30 de setembre de 1983, amb l'objectiu de fomentar l'Atletisme popular i promoure la participació en activitats físiques i esportives, gaudint amb la companyia dels amics i amb tothom que vulgui unir-se al nostre grup, sigui de procedència, nivell o edat que sugui.

Carrer del Serpent, 31 (08560)
http://www.olimpicmanlleu.cat/

Club Tennis Manlleu

Club que ha sabut donar resposta a les demandes existents de l’esport de raqueta i gaudi d’espai habilitat per al descans i per a la pràctica esportiva dels seus socis i de les seves sòcies. Un Club que es manté amb la mateixa il·lusió i que aposta per a la millora constant de les seves instal·lacions i dels serveis a la seva gent, tenint present la importància de la seva raó de ser i les repercussions positives quan a l’oferta esportiva que està duent a terme.

Carrer Pirineus, 8 (08510)
http://www.clubtennismanlleu.cat/