L’Ajuntament de Manlleu ofereix els següents recursos a les entitats o associacions inscrites al Registre d’Entitats i Associacions de la ciutat

Recursos vinculats al Portal d’entitats


Altres recursos

Inscripció al registre municipal d’entitats
El registre municipal és l’instrument que facilita les relacions del consistori amb les entitats, les associacions i els grups de fet de la ciutat de Manlleu.

Formació a les entitats i associacions
El Servei de Participació Ciutadana organitza cada any un curs adreçat a les entitats i a les associacions amb l’objectiu d’ajudar-les a millorar la seva gestió i funcionament i perquè treballin coneixent i aplicant la normativa legal i fiscal.
Cada any s’imparteix la formació que la majoria d’entitats i associacions trien de la llista de cursos que Participació Ciutadana els ofereix anualment.

Suport de petició de subvencions
Suport personalitzat per a sol.licitar i/o justificar subvencions de l’Ajuntament o d’altres organismes i administracions públiques.

 Cessió o lloguer de material
L’Ajuntament cedeix, de forma gratuïta el material per a la celebració d’actes propis de l’entitat. Els sol.licitants es comprometen a fer un ús responsable del material, que cal sol·licitar amb una antelació mínima de 15 dies. >tràmit en línia

Cessió o lloguer d’espais
L’Ajuntament disposa dels següents espais que les associacions i entitats poden reservar

  • Edifici CAN PUGET:
    • Sala d’exposicions
    • Els Jardins de Can Puget
    • Sala d’entitats
    • Sala de la Xemenia
  • ERMITA DE SANT JULIÀ DE VILAMIROSA

Trobareu més informació al catàleg de serveis del web manlleu.cat o podeu fer servir l’apartat de Contacte