Agrupació Esportiva Cultural Manlleu (AEC Manlleu)

Agrupació Esportiva Cultural Manlleu (AEC Manlleu)

S’ha dit que la pràctica del futbol s´inicià a Manlleu cap el 1913 de la mà del germà Alfred del Col.legi de La Salle, si bé a la colònia tèxtil veïna dels “anglesos” de Borgonyà els treballadors i tècnics escocesos de l´empresa Coats ja hi jugaven des de feia almenys una dècada. Sembla ser que el germà Alfred tenia parents a la Federació Catalana de Futbol i al Futbol Club Barcelona. El cert és que aleshores es creà el Futbol Club Catalunya amb els colors de la samarreta que segueixen vigents: les quatre barres.

Passeig del Ter (08560)
http://www.aecmanlleu.com/

AMPA Escola El Carme-Vedruna

AMPA Escola El Carme-Vedruna

L’AMPA és una entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i mares d’alumnes de l’escola, i està inscrita en el Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i federada amb la FAPAC.

C/ Bisbe Morgades, 4 (08560)
http://ampaelcarme.blogspot.com.es/

AMPA Escola La Salle

AMPA Escola La Salle

L’AMPA de LA SALLE Manlleu, és l’associació de pares i mares d’alumnes de l’escola, sense ànim de lucre, que participa en tots aquells aspectes relacionats amb l’educació dels nostres fills i filles, per aconseguir, conjuntament amb l’equip de mestres, un ensenyament de qualitat.

Enric Delaris 58 http://www.lasallemanlleu.cat/

AMPA Escola Puig-Agut

Entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i les mares de l’escola. Està reconeguda legalment en el Registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un Decret de la Generalitat de Catalunya.El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nois i les noies. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

Pintor Guàrdia, 12 (08560)
http://www.xtec.cat/ceip-puig-agut-manlleu/

AMPA IES Antoni Pous i Argila

AMPA IES Antoni Pous i Argila

Des de la nostra AMPA tractem tot allò que afecta als pares, als alumnes i al funcionament de l’institut. Per tal de poder ser més operatius amb la feina, els membres de l’AMPA ens orgnitzem en comissions de treball. Us convidem a participar-hi i implicar-vos així una mica més en la vida escolar dels vostres fills

Avinguda de Roma, 260 http://www.antonipousampa.com/