Arxius

A.G.G.M Associació de la Gent Gran de Manlleu

L'Associació de la Gent Gran del Casal de Manlleu, és una entitat sense ànim de lucre, que agrupa a la gent gran del nostre municipi i rodalies. Es va fundar l'any 2000, i actualment consta de 690 socis/cies L'Associació de la Gent Gran de Manlleu promou activitats i accions a favor de la promoció de les persones grans en la nostra societat. Volem ser la casa i l'espai comú de gent gran i la veu col·lectiva i organitzada de les persones grans en la construcció d'un país just i solidari participant en totes les activitats socials.

Avinguda Puigmal, 137 (08560)
http://aggm.manlleu.ppe.entitats.diba.cat

Agrupació Esportiva Cultural Manlleu (AEC Manlleu)

S’ha dit que la pràctica del futbol s´inicià a Manlleu cap el 1913 de la mà del germà Alfred del Col.legi de La Salle, si bé a la colònia tèxtil veïna dels “anglesos” de Borgonyà els treballadors i tècnics escocesos de l´empresa Coats ja hi jugaven des de feia almenys una dècada. Sembla ser que el germà Alfred tenia parents a la Federació Catalana de Futbol i al Futbol Club Barcelona. El cert és que aleshores es creà el Futbol Club Catalunya amb els colors de la samarreta que segueixen vigents: les quatre barres.

Passeig del Ter (08560)
http://www.aecmanlleu.com/

AMPA Escola La Salle

L’AMPA de LA SALLE Manlleu, és l’associació de pares i mares d’alumnes de l’escola, sense ànim de lucre, que participa en tots aquells aspectes relacionats amb l’educació dels nostres fills i filles, per aconseguir, conjuntament amb l’equip de mestres, un ensenyament de qualitat.

Enric Delaris 58 http://www.lasallemanlleu.cat/

AMPA Escola Puig-Agut

Entitat sense afany de lucre que agrupa els pares i les mares de l’escola. Està reconeguda legalment en el Registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un Decret de la Generalitat de Catalunya.El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nois i les noies. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

Pintor Guàrdia, 12 (08560)
http://www.xtec.cat/ceip-puig-agut-manlleu/