Associació de Ghanesos a Osona. Delegació a Manlleu

Els objectius de l'associació són: donar a conèixer la cultura de ghana a través de la convivència; afavorir la integració social, laboral i política dels immigrants i treballar per fomentar la interculturalitat

Passeig Sant Joan, 146 (08560)

Associació de solidaritat de Manlleu

L'associació treballa per: ajudar les persones que es troben en situació precària, col·laborar amb les instutucions i entitats relacionades amb l'atenció a les persones, afavorir la cohesió social, promoure l'apropament entre els dieferents col·lectius de la ciutat, participant en les diferents activitats socioculturals i afavorir la convivència a través del diàleg.

Plaça Sant Antoni, 3 (08560)

Associació Dones solidàries de Manlleu

Associació Dones solidàries de Manlleu

L'Associació Dones Solidàries de Manlleu som una associació sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública pel Dept. de Justícia de la Generalitat de Catalunya. El nostre àmbit d'actuació es centra fonamentalment en l'ajuda als més desfavorits de la CIUTAT DE MANLLEU. Tenim una trajectòria des del 2011 en diferents accions solidàries com: recollides d'aliments, de roba i mobiliari bàsic; facilitant-lo a les persones més necessitades de la nostra societat. Durant aquest període hem aconseguit una associació formada per dones amb empenta i ganes de millorar el nostre entorn. A més, tenim una gran col·laboració de voluntaris que sense ells no podrien ser possibles aquestes activitats.

Núria, 51 (08560)
http://ass-dones-solidaries-de-manlleu.webnode.cat/

Associació Manlleu amb el poble saharaui

L'associació vol: Col·laborar en l'assoliment de la independència del poble sahrauí i en el seu posterior desenvolupament com a país. Facilitar, entre el poble català, el coneixement de la vida, els costums, les tradicions i les característiques del poble sahrauí. Desenvolupar iniciatives que afavoreixin l'intercanvi cultural, polític, econòmic i social entre el poble sahrauí i el català. Promoure i desenvolupar projectes d'assistència humanitària i programes de cooperació amb elpoble sahrauí.

Carrer Rusiñol, 77 (08560)

Associació Mares Món

Associació Mares Món

Maresmon és una associació sense afany de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa i igualitària, afavorint la cohesió social entre persones. Actualment treballa en projectes d’acollida, tallers de participació ciutadana i programes de formació laboral.

https://www.facebook.com/mares.mon/

Càritas Manlleu

Càritas Manlleu

Càritas és present a Malleu des dels anys 80 a través dels grups organitzats a les tres parròquies: Càritas Gràcia, Càritas Santa Maria i Càritas Sant Pau, donant resposta a les necessitats més urgents de cada barri. És a partir del 2007, i després d’un treball i d’una necessitat compartida, que a Manlleu es constitueix la Càritas Interparroquial amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de tot el municipi, ubicant la seu als locals de Sant Pau, al bell mig del barri de l’Erm.

Carrer Madiroles,1 (08560)
https://caritasmanlleu.wordpress.com/

Fundació Privada Pau i Solidaritat

Fundació Privada Pau i Solidaritat

La Fundació Pau i Solidaritat és l'instrument de CCOO de Catalunya per fer cooperació internacional i sensibilitzar els treballadors i treballadores del nostre país. Adoptem la forma d’ONG per al desenvolupament i disposem de l’estructura federativa i territorial de CCOO amb responsables i grups de treball arreu de Catalunya.

Plaça Lluís Companys, 3 baixos (08500)
http://www.pauisolidaritat.ccoo.cat/