Arxius

Associació de Donants de Sang d’Osona. Delegació a Manlleu

La Federació Catalana de Donants de Sang neix amb vocació d’aglutinar, fomentar i divulgar la donació altruista de sang i plasma a Catalunya. La Funció Social de la Federació, igual que la de les altres entitats amb aquests mateixos fins, és divulgar, fomentar i orientar el comportament de la societat per assolir una conscienciació ètica i responsable que doni resposta a l'enorme i esperançador repte que aquests avenços científics permeten. La Federació Catalana de Donants de Sang col·labora amb el Departament de Salut, amb el Banc de Sang i Teixits i amb tots els Organismes i Entitats relacionats amb la Transfusió Sanguínia, tan a nivell nacional com internacional.

Ramon d’Abadal i Vinyals, 5 - 3ª (08500)
http://www.donantsdesang.cat/mapa-associacions

Associació de solidaritat de Manlleu

L'associació treballa per: ajudar les persones que es troben en situació precària, col·laborar amb les instutucions i entitats relacionades amb l'atenció a les persones, afavorir la cohesió social, promoure l'apropament entre els dieferents col·lectius de la ciutat, participant en les diferents activitats socioculturals i afavorir la convivència a través del diàleg.

Plaça Sant Antoni, 3 (08560)

Associació Dones solidàries de Manlleu

L'Associació Dones Solidàries de Manlleu som una associació sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. El nostre àmbit d'actuació es centra fonamentalment en l'ajuda als més desfavorits de la CIUTAT DE MANLLEU. Tenim una trajectòria des del 2011 en diferents accions solidàries com: recollides d'aliments, de roba i mobiliari bàsic; facilitant-lo a les persones més necessitades de la nostra societat. Durant aquest període hem aconseguit una associació formada per dones amb empenta i ganes de millorar al nostre entorn. A més, tenim una gran col·laboració de voluntaris i voluntàries que sense ells i elles no podrien ser possibles aquestes activitats. Els dies i horaris d'atenció al públic són: dilluns de 16.00 a 18.30 h i dimecres de 9.30 a 12.30 h i de 16.00 a 18.00 h.

Núria, 51 (08560)

Associació La Xinxa Grup Feminista de Manlleu

La Xinxa és un grup feminista no mixte, antipatriarcal, anticapitalista i independentista de Manlleu. Xinxes era el nom pel qual definien les dones treballadores de la fàbrica tèxtil. Majoria silenciada del proletariat, hagueren de lluitar pels seus drets com a treballadores i com a dones. Avui recordem la seva història per seguir la seva lluita.

C/ Rossell, 16 (08560)

Associació Mares Món

Maresmon és una associació sense afany de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa i igualitària, afavorint la cohesió social entre persones. Actualment treballa en projectes d’acollida, tallers de participació ciutadana i programes de formació laboral.

http://www.maresmon.org/

Associació Pinkmama Gorros con Superpoder

Els objectius de l'entitat són promoure activitats, accions, recursos i productes encaminats a fer costat a dones afectades per càncer de mama. Facilitar un entorn d'empatia per acompanyar i resoldre dubtes i incerteses en el procés en què es troben immerses. Aquest suport també es fa extensible a aquelles persones, adultes o infants, que requereixin recursos i elements entorn a la pèrdua de cabell com a conseqüència d'algun procés mèdic.

Voltregà, 7. (08560)
http://www.pinkmama.org

Caritas Diocesana de Manlleu

Càritas és present a Malleu des dels anys 80 a través dels grups organitzats a les tres parròquies: Càritas Gràcia, Càritas Santa Maria i Càritas Sant Pau, donant resposta a les necessitats més urgents de cada barri. És a partir del 2007, i després d’un treball i d’una necessitat compartida, que a Manlleu es constitueix la Càritas Interparroquial amb la finalitat de donar resposta a les necessitats de tot el municipi, ubicant la seu als locals de Sant Pau, al bell mig del barri de l’Erm.

Carrer Madiroles,1 (08560)
https://caritasmanlleu.wordpress.com/

Fundació Privada Pau i Solidaritat

La Fundació Pau i Solidaritat és l'instrument de CCOO de Catalunya per fer cooperació internacional i sensibilitzar els treballadors i treballadores del nostre país. Adoptem la forma d’ONG per al desenvolupament i disposem de l’estructura federativa i territorial de CCOO amb responsables i grups de treball arreu de Catalunya.

Plaça Lluís Companys, 3 baixos (08500)
http://www.pauisolidaritat.ccoo.cat/

La Lliga de la llet de Catalunya

La Lliga de la Llet de Catalunya (LLLC) és una associació constituïda legalment, que agrupa les monitores d’alletament catalanes acreditades per La Leche League International (LLLI). La nostra missió consisteix en ajudar a les mares de tot el món a alletar per mitjà de l'ajuda, el suport, la informació i la formació mare a mare, així com promoure una millor entesa de la lactància com a element important en el desenvolupament sà del nadó i de la mare.

http://www.lalligadelallet.com/?page_id=805