Benvinguda

Benvinguts/des al Portal de les Entitats de Manlleu

Aquest és l’espai web a la xarxa per a les Entitats de Manlleu. L’objectiu és ser un punt de referència per a totes les entitats on podreu informar de totes les vostres activitats i notícies. És un projecte impulsat des del Servei de Participació Ciutadana conjuntament amb el servei de Noves Tecnologies.

En aquest web hi trobareu un directori d’entitats, informació de totes les activitats que es porten a terme i recursos de què podeu disposar.

Cada entitat pot tenir el seu propi web

A través del Portal, totes les entitats que ho vulgueu podreu fer el vostre propi web i tenir una presència constant a la xarxa. Aquest nou web serà subsidiari del portal (entitat.entitatsmanlleu.cat) i podreu proposar notícies i agenda que apareixeran al portal.

Aquells que ja disposeu d’un espai web, blog… també podeu tenir presència al portal a través de la captació de continguts via RSS o bé enviant-nos informacions per tal que la publiquem. D’altra banda, dins del projecte de dinamització social també podem oferir-vos assessorament TIC personalitzat per millorar la vostra comunicació en línia.

Poseu-vos en contacte per afegir-vos al projecte o bé per qualsevol altre cosa que necessiteu:

Ajuntament de Manlleu. Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica
Plaça de Dalt Vila, 1  3a planta
Edifici Can Puget
93 851 55 93
serveispersonals@manlleu.cat
Formulari de contacte